De Interieurarchitect
DE INTERIEURARCHITECT


de Interieurarchitect voor unieke zakelijke, hospitality en thuis interieurs

Interieurarchitect of Interieuradviseur

Bent u op zoek naar een Interieurarchitect met een bouwkundige achtergrond en met veel ervaring zoek dan niet verder! Verbouwen en inrichten van uw woning, (her) inrichten van kantoor, inrichten verbouwen van hotel of een totaalpakket van inrichten, ontwerpen, en verbouwen begeleiden, wij zijn hierin de specialist. Ook voor een kantoor aan huis hebben wij als Interieurarchitect wellicht de oplossing die u aangenaam kan verrassen.

Onze Interieuradviseur of Interieurarchitect geeft advies over kleuren en beoordeeld plattegronden waar verbeteringen mogelijk zijn. Ook voor nieuwbouwwoningen kan de Interieurarchitect helpen meedenken met de beste indeling van de ruimte.

Onze Interieuradviseur geeft kleur- en interieuradviezen. Kleur kies je niet zomaar. Lichtinval, zon en schaduw, zijn in combinatie met een ruimte belangrijke factoren die invloed hebben op de beleving van een kleur maar vooral ook op de ruimte. Laat je hierin deskundig adviseren. Onze Interieurarchitect geeft ook bouwkundige adviezen voor kleine of grote verbouwingen. Soms is het verstandig om de woningplattegrond aan te passen voor een betere indeling van de woning.

De Kleur- en Interieuradviezen worden altijd aangevuld met een sfeer of moodboard en plattegrond(en). Daarnaast denkt de Interieuradviseur of Interieurarchitect mee naar de juiste keuzes van meubels en accessoires voor je interieur.

Op basis van een eerste intakegesprek kan onze Interieuradviseur of Interieurarchitect aan de slag met een interieurplan en maakt hij/zij een plattegronden.

Een Interieurarchitect is opgeleid voor grote projecten als verbouwingen, renovaties, en (her) inrichten kantoor. Een Interieurarchitect ontwerpt ook vrijstaande woningen. Juist ontwerpen vanuit de binnenkant, de specialisatie van de Interieurarchitect, maakt dat er veel meer balans ontstaat tussen woning en interieur.

Een Interieuradviseur is echter meer geschikt voor bepalen van losse elementen bij de woninginrichting zoals meubels, kleur en styling. Heb je geen idee hoe jij je huis moet ontwerpen, indelen of inrichten? Vraag ons dan om een uitgebreid interieuradvies. Samen kunnen we dan bepalen of je een Interieuradviseur nodig hebt of een Interieurarchitect. Het eerste intakegesprek met een Interieurarchitect of Interieuradviseur is altijd vrijblijvend.

 

VERBOUWEN EN INRICHTEN


Een kort filmpje van een 3D imprssie ontwerp hotelkamer van een hotel